Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Balbinko za krótkie ręce mamy, ma rację Pancernz za daleko mieszkamy
Ja dopiero wróciłam z basenu, dzisiaj miałam tak napięty grafik, że miałam zrezygnować, ale to że wykupiłam karnet na Aqua Jogger zmobilizowało i nie żałuję - super zajęcia
Zazdroszcze tych basenów ,moje ulubione zabiegi w sanatorium jak do doktora chodzę mówię tak ,basen musi być reszta godzę się na wszystko hehe,niestety w domu za wiele kilometrów do basenu no i mały lipny nawet jak by co
No wiem, ja też uwielbiam wodę dobrze, że u siebie mam jeziora dookoła z każdej strony.
W sanatorium miałam w basenie ćwiczenia indywidualne i grupowe. W wodzie czuję się jak ryba w wodzie nic nie boli i mogę ćwiczyć wszystko nawet fikołki
Tylko żeby majtki nie pospadały , bo gimnastyka zrobi się niewątpliwie intensywniejsza ... witam o poranku, chłodno ale niebo się przeciera, może będzie się wypogadzać. Miłego dnia