Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Balbina weź tam tam do Duszki naszej zapodaj co się dzieje ok ? . My też kombinowaliśmy nawet żeby zmywarkę kupić ale Andy ma racje z powodami co podał , no dobra powoli mówię dobranoc i do porannej kawy,leki wziąłem dość mocno kręci mi się w głowie ech.... do jutra
Witam o poranku , niebo jeszcze zachmurzone, ale gdzieniegdzie prześwituje błękit, budźcie się z uśmiechem i miłego dnia.
U mnie operator robi doświadczenia, ciekawe jak długo będzie dobra linia
Dzień dobry
Ja dziś spałam wyjątkowo dobrze i wstałam w świetnym humorze
Po wczorajszym deszczu dzisiaj chyba będzie piękny dzień, słoneczko się już przebija zza chmur
Pancernz dzięki za kawę
Mam wiadomośc od Duszyczki ma jakieś spore kłopoty z internetem i dodatkowo coś namieszała tu z forum i mamy się uzbroić w cierpliwość będzie chciała odzyskać konto a może nowe założy zobaczymy,żyje i pozdrawia