Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ups... Miałam farta...Dobrze że przy ostatnim rejestrowaniu się zaznaczyłam zapamiętanie hasła . Na przyszłość zero blondów na głowie. Myślałam że pojawię się w kolejnym wcieleniu...Już zastanawiałam się nad nowym nikiem... Sklerotyczka???
Witam wszystkich Chwilowo jeszcze chyba jest wi-fi...Zobaczymy...Buziaki wszystkim jakby co..
Dokładnie Andy na co to już komu kiedyś jeszcze ścigałem filmy setki dvd mam do dziś wtedy był to sens a dziś wszystko online .film ściągałem kilka dni a przy takiej prędkości jak u ciebie dvd pewnie w 5 minut idąc dalej co mi po takiej prędkości jak nikt mi nie umożliwi z taką pobierania ,no dobra prawie wszyscy są do jutra