Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jasne ,że tak Gienia się zna hehe ,sprawdziłem ,że do Horyńca mam równe 700 km masakra .Dzięki Gieni już wiem ,że jak zwroty nie brać Horyńca ze względu na odległości ,jednak wiedza to potęga ,dzięki
Gienia jest duszą towarzyską to będzie gęsto wokół niej fajnych ludzi.Wrzesień też fajny miesiąc.Lokalizacja jest mało istotna..Dobrej ekipie wystarczy pokoik 2m2 .Im mniejszy..tym zabawniej..
Grunt to fajna ekipa, a wiem co mówię. Gdyby nie super towarzystwo w Szklarskiej narzekałabym na odległość, pogodę, a tak mam same miłe wspomnienia i mnóstwo nowych znajomych, a czas pokaże może będę na weselu sanatoryjnej pary