Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aby trafić na dobrą promocję turnusów trzeba szukać ofert już na początku roku.
Polecam portale zakupów grupowych, gdyż kilka razy udało się upolować dobre oferty
Zwykle letnie promocje są limitowane i szybko się sprzedają.
Lawenda, mnie też ta oferta wydała się interesująca, więc zarezerwowałam i jadę.Zamiast na wczasy ze znajomymi, pojadę sama podreperować kręgosłup po całym roku za biurkiem w pracy.Mam tylko nadzieję, że będę miała się do kogo odezwać, bo aż takim samotnikiem nie jestem:)
Witam
Byłam tez na takim turnusie. Wróciłam bardzo zadowolona i pewnie jeszcze się wybiorę.
Miło wspominam ten pobyt pod każdym względem. Towarzystwo fajne, zabiegi dobre, jedzonko super, czego chcieć więcej.