Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ok...An....Radlerka poproszę.....
U mnie teraz 29.
Alutka z Gienią cicho siedzą coś. ..Mój nos czuje że u nich powyżej 30 st..Tylko uniki robią.
Remku...wyszłam z założenia.że jeśli u kogoś jest najcieplej to leci po piwo sobie a przy okazji i nam.
Atinka z Ysym pewnie zupę rybną dziś prosto z Baltyku na obiadek jedzą.
Jak to jest z rybami jeśli woda jest za ciepła? Paweł. ..Ty znasz się na rybach tych z jeziorka...Morskie mogą ukryć się w głębinach ale te z płytszych akwenów to tylko chyba mogą wybrać przyprawy do smaku....
U mnie w stawie wszyatkie wyginęły...Czasami pływają sobie na boczkach....Udają flądry...
Łap Remku deszczówkę na browar. Jutro u Ciebie ma być najcieplej.
Zapowiadają od zachodu burze z gradem do 5-ciu centymetrów. Chowajcie roślinki.auta i głowy.Takim oberwać to może być przykre w skutkach...Albo kaski ponakładać.
To ja zapraszam na zimne piwko właśnie wróciłam ze sklepu i mam prosto z lodówki, u mnie jeszcze teraz 32 oczywiście w cieniu zaraz mózg mi się zagotuje.