Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Od dnia 29.05.19 r. do 9.06.2019 r., przebywałem razem z żoną na pobycie pełnopłatnym w Sanatorium Górnik w Iwoniczu - Zdrój. Pobyt uważam za bardzo udany. Moja ocena ośrodka w skali 1-10, to 10. Wszystko na najwyższym poziomie. Mam tutaj na myśli pokój, bazę zabiegową i wyżywienie. Naprawdę nie było się do czego przyczepić. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Warto tam pojechać. Polecam gorąco.
Mirek