Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Paczko
Alutko dzięki za kawę
W miłym towarzystwie zawsze lepiej smakuje.
U mnie już 22 st i czyste niebo. Boję się co to będzie po południu bo ja źle znoszę upały
Miłego dnia kochani
woytek pisze: 18 cze 2019 07:36
Melduję się poraz drugi.od 13 września jestem skazany na 24 dni odosobnienia
Witaj Woytku
Jednak nie wyrzekli się Ciebie? Już wiesz gdzie jedziesz?
Na spotkaniu z Zawielą wspomniałyśmy o Tobie że zginąłeś z forum.Czkawki w minionym tygodniu nie miałeś?
alutka 114 pisze: 18 cze 2019 08:08
Dusiu na razie w porządku, 6 zabiegów pomogło oby jak najdłużej
To nie moje kotki, choć dokarmiane dzikusy, moje wnuki chciałyby je pogłaskać, ale mogą je tylko oglądać z daleka
Powoli można je udomowić dokarmiając trzymając miseczkę z jedzeniem w ręku.Bedą podchodzić coraz bliżej.Tylko trzeba na to wytrwałości.