kiedy do sanatorium
kiedy do sanatorium
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
Re: kiedy do sanatorium
Pismo o której przyjdzie pocztą informuje Ciebie o wyznaczonym terminie sanatorium , przeważnie za dwa miesiące....
Serdecznie pozdrawiam
-
Emerytka58
- Kuracjusz

- Na forum od: 30 maja 2019 00:32
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

To co zauważyłam , to w swoich postach pisałaś że jedziesz do Nałęczowa i masz termin w sierpniu tego roku.... Nie zrozumiałam Ciebie w tym co pisałaś wcześniej. Czyli czekasz 3,5 miesiące aż i jeszcze nie masz skierowania? Nie wiem czy o to chodzi... Masz jeszcze 10 dni czerwca i cały lipiec oczekiwania żeby to przyszło pocztą... Jak nie otrzymasz to dzwoń do funduszu.....
Pozdrawiam serdecznie....
- seti36
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lip 2009 18:09
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 2 razy
Co do wyjazdu to jeżeli w wyszukiwarce wyskoczy że masz już przydział do konkretnego ośrodka .To tam już masz też wypisaną datę od kiedy zaczynasz turnus.A do 2 tygodni z NFZ przyjdzie list polecony z potwierdzeniem i skierowaniem na piśmie.Przeważnie NFZ wysyła zawiadomienia od 1.5 mc do 3 mc przed wyjazdem aby mieć czas i móc sobie wszystko pozałatwiać.
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
Myślę , że emerytka skierowanie ma tylko czeka na wyjazd. Skierowanie dostała 3,5 miesiąca od dnia rozpoczęcia turnusu.Muzyczka pisze: 19 cze 2019 13:46 Cześć emerytka,
To co zauważyłam , to w swoich postach pisałaś że jedziesz do Nałęczowa i masz termin w sierpniu tego roku.... Nie zrozumiałam Ciebie w tym co pisałaś wcześniej. Czyli czekasz 3,5 miesiące aż i jeszcze nie masz skierowania? Nie wiem czy o to chodzi... Masz jeszcze 10 dni czerwca i cały lipiec oczekiwania żeby to przyszło pocztą... Jak nie otrzymasz to dzwoń do funduszu.....
Pozdrawiam serdecznie....
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

Tego nie wiem.
Czy ma skierowanie- przydział, to wyczytałam gdzie indzie wj innych jej wątkach.... czy też czeka na pismo z poczty - 3.5 mies ?.
Skoro napisała, że czeka.....
Może odpisze.....
Pozdrawiam serdecznie