Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka,
Wpadam i wypadam,
Dzięki za kawę była pyszna,
Lecę na badania,
Duszyczko dużo cierpliwości do chorogo męża a dla niego duuuuużo zdrówka.
Całuski
Cześć kochani , ja od rana w garach obiad przygotowałem póki w miarę chłodno a później zabiegi... miłego i pięknego weekendu odpoczywajcie, niestety nie każdy ... zdrówka Dusiu dla męża
Też jak każdy widzę od rana w ruchu już wróciłem ze szkoły z córką ta już gdzieś poleciała ,nie bardzo chce mi się ten obiad coś robić zobaczymy ,czekając na córke w aucie ugotowałem się na twardo
I z czym podasz siebie? .W majonezie czy tylko z pieczywkiem?
Jestem padnięta po nocy a nie dam rady odespać.Mętlik w głowie.
Małopolska znowu ma alert pogodowy....
Jutro cała Polska...