Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tesiu- założymy razem klub.....cienko przędących i będziemy wspólnie ładować akumulatory Blondi pisze że przyjeżdża z mężem- tylko nie pisze z ...czyim oj oberwie mi się za to Elunia założy szpileczki żeby nauczyć co po niektórych żeby nie deptali jej po......palcach
Tak Andrzeju z tego co czytam To Nasza Blondi już chyba Wszystkie terminy Ma Zarezerwowane my to chyba tylko pooddychac pod Grzybkiem się możemy Zalapać !!!
...więc abym nie musiała brać stołeczka abyś przechodził rehabilitację wezmę szpileczki ....i nie będę z metra cięta ...i dla mnie była to wielka przyjemność ....dziękuję
Eluniu nie przesadzaj bo wprawiasz mnie w zakłopotanie Darku sugerujesz że stare grzyby mogą tylko.....pooddychać pod....grzybem Nasza Forumowa młodzież zadba tezo...seniorów