Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Myślmy pozytywnie.W taki upał wypacamy z siebie toksyny.Będziemy zdrowi i piękni. Wyjdą z nas te małe paskudy. Trzeba pamiętać tylko o uzupełnianiu płynów i minerałów. Trochę pomidorów i cienia.Nic wiecej nie trzeba. (Chyba że płynów do prania przepoconej odzieży i zwiększone opłaty za wodę i prąd)
Balbi
U mnie tak jest od kilku dni. Na południu i wschodzie pada a u mnie wszystko idzie bokiem. O 14 - tej jadę z Gdyni do kliniki w Krojantach syna zawieźć bo ma wykupiony turnus rehabilitacyjny. 140 km w jedną stronę. Masakra w tym upale jechać.
ysy1 pisze: 20 cze 2019 12:22
O 14 - tej jadę z Gdyni do kliniki w Krojantach syna zawieźć bo ma wykupiony turnus rehabilitacyjny. 140 km w jedną stronę. Masakra w tym upale jechać.
[/quote
Ysy idź na piechotkę ... będziesz miał zaliczoną procesję
Powietrze stoi... ja już nie
U mnie wytrzymało do tej pory, teraz zaczęło kropić jak ksiądz kropidłem i chyba na tym się skończy.
Ja zaliczyłam całą procesję, wnusia sypała kwiatki, wnuk szedł z dzwonkiem.