Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alutko już mi się odcisk zrobił na palcu, chyba będę musiała postarać się o szkodliwe jakieś albo odszkodowanie
Coś mi oko zaczyna lecieć może pół godzinki dla słoninki
No i po deszczu. Trochę lżej przynajmniej się zrobiło.
Kurczę nie dadzą się drzemnąć. Ciągle tylko mamo jeść, mamo pić, mamo i mamo. Czasami to marzę, żeby już poszedł cholera na swoje i dał mi spokój.
No właśnie, rączki ma ale wiesz jak jest jak mamusia zrobi papu to lepiej smakuje.
Ktoś ogląda ze mną siatkóweczkę nasi cudowni Panowie grają z Argentyną.