Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć paczko
Balbi po zawale
Zapraszam na kawę, herbatę i anatola.
Dla każdego ciacho
Dziś dalszy ciąg emocji piłkarskich
Zapraszam do kibicowania
Miłej i słonecznej niedzieli
Dzień dobry
Ysy zdążyłam na gorącą kawę dzięki
U mnie dzisiaj Odpust, a co za tym idzie będą goście ale wieczorem oczywiście kibicujemy razem i trzymamy kciuki
Spokojnie, co nas nie zabije, to sami się zabijemy ... chleptajcie kawkę a ja tradycyjnie tylko tym razem z surowego ze wszystkimi bakteryjkami troszku mięska z rana jeszcze różnorakiego
Słonko od rana świeci i jeszcze fajny chłodny wiaterek.. tego Wam życzę i relaksujcie się bo do meczu jeszcze czas
Siemanko wszystkim, co do meczu to wina takiego mojego internetowego kolegi na mecz naszykował sobie uwaga 5 piw i tyleż było bramek i w sumie dziękować Bogu bo wypił wcześniej już 4 i pomyślcie ,że przecież mógł je też zostawić na mecz