Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzięki. ..
Nie kibicuję bo ciężko znoszę właśnie nerwowe sytuacje. Wyniki końcowe mnie bardzo interesują.Najlepiej te dobre Polsce. Porażki za mocno przeżywam.
To super. Ja kibicuję tylko głupim komediom i kreskówkom.Też nie wszystkim. Kiedyś było inaczej. ..do czasu. ..
Zaczęliśmy kolejny.upalny tydzień. Ciągle słyszę sygnały karetek ratunkowych. Sercowi nie wytrzymują...
Dzień Dobry
Umawialam się w sobotę na wspólne kibicowanie ale nie było mnie w domu...oglądałam ale nie miałam dostępu do netu..bardzo przepraszam
W piątek powinnam już mieć wszystko pod kontrolą. ..
Pozdrawiam kibiców i życzę spokojnego tygodnia.....Gośka