Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak masakra pogodowa temperaturowa i jak na złość sporo jazdy autem w aucie jeszcze klima ratuje sytuacje ale czekania po kilkadziesiąt minut w ukropie to szok. Nawet mojej ukochanej kawy dziś za wiele mi się nie chciało,dobra do jutra
Duszyczka pisze: 25 cze 2019 11:47
Woytku...z tutejszej ludności piszącej w tym wątku to Ty byłeś ostatni.Może ktoś swieżaczek jakiś odezwie się? Ciekawa jestem bardzo również nowinek.
Co ???? Epokę temu byłem, w pierwszym roku funkcjonowania obiektu chyb 4 czy 5 turnus