Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czy jeszcze pamiętacie Krzysztofa Klenczona i jego słynne nagranie z Czerwonymi Gitarami sprzed 50 lat? Czerwone Gitary - Kwiaty we włosach
Zobaczcie co współczesna młodzież zrobiła z tym wielkim przebojem i nagrała go po swojemu.
Nowa wersja miała premierę dokładnie tydzień temu na Festiwalu w Opolu i jest warta uwagi, więc zobaczmy i posłuchajmy.... REBEKA – „KWIATY WE WŁOSACH”
Trzeba i mnie się za te "Wielkie kłamstewka" wziąć wprawdzie złapałam jeden odcinek,ale mnie nie wzięło
na dalsze,ale skoro mówisz,że warto i komentarze są też na tak,to trzeba dać mu szansę.
Obejrzyj te "Kłamstewka". Mnie się podobały, a też miałam zrezygnować po jednym odcinku. Córcia mnie namówiła do kontynuacji. Teraz czekam na cały 2 sezon i znów pochłonę za 2 wieczory