Medikur Kołobrzeg mój kolejny pobyt

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
BEATA B
Na forum od: 19 cze 2019 14:42
Oddział NFZ: Wielkopolski

Medikur Kołobrzeg mój kolejny pobyt

Post autor: BEATA B »

Dzień dobry Chciałabym podzielić się swoją opinią o Medikur w Kołobrzegu Jadę tam już kolejny raz i bardzo się cieszę Poprzednim razem byłam mega zadowolona z tutejszej rehabilitacji, kuchni, a przede wszystkim przesympatycznego personelu Zarówno Panie w recepcji, jak i bazie zabiegowej są bardzo życzliwe, co daje tę pozytywną energię w tym miejscu Każdy dopasuje sobie swojà dietę, Panie kucharki zrobią wszystko, aby każdemu dogodzić.Ja mam chory żołądek i prosiłam i zmienionà dietę - nie bylo problemu Pokoje są czyściutkie, TV, czajnik - nie ma powodów, by z czegoś być niezadowolonym. Blisko morza, obok parking, sklep, blisko centrum. Jeśli tylko będzie to możliwe chcę by Medikur był moim już stałym miejscem każdego roku na rehabilitację Szczerze polecam 🤩
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 66 razy
Podziękowano: 35 razy

Re: Medikur Kołobrzeg mój kolejny pobyt

Post autor: wiktor64 »

Dzieki za opinie oby takich oni bylo wejcej
po pobycie :D :D
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

Hm styl pisma i ten post już gdzieś był identyczny ale kto inny pisał dziwne przypomniało mi to wytnij -wklej,przypadek ?
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

??????????

Znam ten Obiekt od lat .
Medicur to kolejna nazwa obiektu ,który stara się być BARDZO tolerancyjnym wobec Kuracjuszy.
Ludkowie z Medicuru bywają na Wszystkich imprezach w Kołobrzegu.
Panie Pielęgniarki Wykazują Super EMPATIĘ
Recepcja podobnie.
Pokoje zabiegi kuchnia w całym Kołobrzegu tymi sprawami zajmuje sie Jedna Firma Usługowa CZyli wszedzie ten sam Standard.

Chciałbym aby ew wszystkich Obiektach była Podobna EMPATIA.

Dziś wróciłem do pokoju o 22,08 i mIałem Zółta Kartkę -Prosze o Stawiennictwo w Dyzurce .

o 22,05 na deptaku obok fontan bawiły się dzieci w wieku Moich Wnuków ;) ;) ;) ;) ;)
ODPOWIEDZ