Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
tam teraz pełne obłożenie , ośrodek wypełniony po brzegi ja jadę na psychosomatykę , wtej chwili pozostały tylko cztery ośrodki w Polsce które mają umowę z ZUS
Wiem o tym dzwoniłem tam żeby zamówić pokój dla żony, ale nie było miejsca w ośrodku. Ja natomiast jade na rehabilitację kardiologiczną, mam zakwaterowanie w budynku B, podobno to "szpital", zweryfikujemy to na miejscu.
budynek B to praktycznie ten sam budynek co A to jest jeden ciąg i rzeczywiście nazywa się szpital ale dlaczego to nie wiem, pokoje dwuosobowe i na poddaszu jedynki , byłem w B w 2017 roku na przełomie marca i kwietnia. Teraz na skierowaniu mam wpisany budynek A ale jak będzie to rzeczywiście okaże się 16 lipca.
Witam,
Ja również ten termin i to miejsce I do tego nigdy dotąd nie byłam w sanatorium na takiej rehabilitacji...do tego kwestie organizacyjne mnie już trochę martwią...czy po 22 ośrodek jest zamykany? A co z osobami dotkniętymi nikotynizmem
Sanatorium jest zamykane o 22 a co do palaczy no to cóż, będzie Ci ciężko. Jest dużo pokoi z balkonami. W dzień jest wyznaczony teren dla palaczy vis a vis wejścia i jest to bardzo dobre miejsce gdzie ludzie się integrują
emeste pisze: 01 lip 2019 18:56
Witam,
Ja również ten termin i to miejsce I do tego nigdy dotąd nie byłam w sanatorium na takiej rehabilitacji...do tego kwestie organizacyjne mnie już trochę martwią...czy po 22 ośrodek jest zamykany? A co z osobami dotkniętymi nikotynizmem
dwa lata temu też jarałem , zawsze przy kuchni otwrte są drzwi i można wejść i wyjść o każdej porze nawet nad ranem hahaha
gosiaczek63 pisze: 01 lip 2019 19:41
Sanatorium jest zamykane o 22 a co do palaczy no to cóż, będzie Ci ciężko. Jest dużo pokoi z balkonami. W dzień jest wyznaczony teren dla palaczy vis a vis wejścia i jest to bardzo dobre miejsce gdzie ludzie się integrują
emeste pisze: 01 lip 2019 18:56
Witam,