Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wiem wiem, że jest super ale mam problem z dotarciem do Dziwnówka .Jak pisałam wcześniej jestem z woj.podlaskiego. W jedynym pociągu, który mi pasował nie ma już ani 1 wolnego miejsca w kuszetce ani sypialnym a przecież od wczoraj ruszyła sprzedaż biletów. Jestem w kropce. A jak Ty masz połączenie? Przesyłam pozdrowionka
Dzięki madziara49 za podpowiedź ale druga opcja nawet nie wchodzi w grezaś pierwsza...nie ma takiego przewoźnika. Moje połączenia są z W-wy. Chciałam pojechać pociągiem nocnym kuszetką ale juz pierwszego dnia sprzedaży nie było miejsc byli szybsi ode mnie. Czeka mnie więc podróż z kilkoma przesiadkami ale dam radę...w Dziwnówku odpocznę hahhaha. Do zobaczenia na miejscu. Może jeszcze ktoś do nas dołączy przed wyjazdem
Szczerze ja Jeszce nic nie załatwiałam z transportem autem się nie kalkuluje bo parking 20 zł doba póki co obstawiam blablacar albo fixbusa bo dojade bez przesiadek
Już jestem spokojna. Mam kuszetkę...upolowałam, trafiłam przez przypadek! Spotykami się więc 27 lipca w Dziwnówku. Nadal czekam na kontakt z ludźmi z naszego turnusu.. Pozdrowionka