Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
natiic pisze: 02 lip 2019 20:22
Hehe no mnie się chyba jakiś zwrocik trafił według życzenia....
Ewidentnie - przydział na miesiąc przed wyjazdem oznacza, że wciśnięto Ci czyjś zwrot.
To już kolejny przypadek w naszej śląskiej grupie.
Termin dobry ale ośrodek nie należy do zbyt słynnych.
Zostaniesz przeniesiony do niższej listy w Poczekalni 2019.
Życzę wszelakich pozytywnych wrażeń.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Dzięki, nie można mieć wszystkiego do tej pory wyjeżdżałam z ZUSu więc z NFZ to mój pierwszy raz
może dopisze mi szczęście początkującego hehe chociaż faktycznie ten ośrodek nie ma zbyt mocnych opinii
TypowaEwa pisze: 03 lip 2019 07:15
Rosomak jeszcze dalej niż mój Orlik... się nachodzisz pod tą górę i nazot ale jest skrót obok szpitala rehabilitacyjnego