Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry dla tych co piją kawę i tych od serniczka i tych spragnionych buzioli....i dla wszystkich pozostałych.
Ja dziś mam dzień lenia,rozkoszuję się brakiem upałów i literaturą, Coś zapasy mi się kończą,trzeba nawiedzić bibliotekę i coś fajnego wyhaczyć.
Witajcie Gaduły Nocne
Dzień dobry i słoneczny. ☀
Zapraszam na kawę, herbatkę i co kto tam jeszcze lubi
I oczywiście coś słodkiego do napojów
Miłego i słonecznego dnia życzę Wam kochani
To gotujesz pyszności. Uwielbiam rosół
Ja droga Atinko ugotowałem rosołek w czwartek z kury od znajomego rolnika.
Pyszności! Część zamroziłem będę miał bazy do zup.
Witam,rosołowo się zrobiło-i to jeszcze ze swojskiej kurki ,Serdeczności,Pozdrowienia i Buziole Przesyłam,Życzę Miłego Odpoczynku i Spotkań na łonie natury