Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej, Widzę że tu jakieś plany? No fajnie. Ewasz, wszystko będzie dobrze Ważne że chęci w narodzie są.
Od jutra kołowrotek zajęć w codziennych obowiązkach rusza z impetem. Wszystkim na Forum życzę udanego startu i lądowania w piątek
Cieszę się że dzięki Wam pięknie wystartowaliśmy Ale doba jest długa, i Wami będzie również miła,a co najważniejsze wspólna.
Dobranoc kochani i słodkich snów. Śpijcie spokojnie a ja będę czówał nad Waszym spokojnym snem bo i tak mam nocną zmianę i nic innego do roboty. Dobranoc
No ba...będzie dobrze
Ewaszku trzymaj się cieplutko. Będzie ciągle lepiej. Wiem to. A teraz pora złożyć kości i nie myśleć, że jutro poniedziałek. Pracującym na nocnej zmianie życzę pozytywnych myśli.
Do juterka.
Ysy1 ten temat jest całą dobę otwarty. Przecież zaoferowałeś się dziś czuwać
A jak trafi Ci się ktoś, kto będzie potrzebował- ała) dobrego słowa?
Odmówisz pomocy?