Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam kibiców
Od 10 lipca są mecze,ale chyba nie będę oglądać transmisje o 23 h ...nie są to ważne mecze więc będę oglądać powtórki, no chyba ze nie będę mogła spać. .....
Pozdrawiam Wszystkich
Hej, dziś cały dzień na zmianę deszcz i słoneczko ale chłodno 15 stopni i duży wiatr bardzo dokuczliwy a na 8 piętrze to już w szczególności.
Przed chwilą tęcze oglądałam jaka piękna była.
Trochę lipa z tymi godzinami, będziemy rano powtórki oglądać niestety.
Q kilku tematach wytworzyła się w ostatnich dniach nerwowa atmosfera Ludziom puszczają nerwy. Czyżby winowajcem jest ta pogodowa szachownica.
Dobrej nocy kochani.W relaksie i spokoju.Jutro kto pierwszy wstaje ten wstawia wodę do czajnika.Ostatni zmywa kubeczki...
Cześć wszystkim, dzięki Alutko za kawę, faktycznie zimno okno całą noc miałam otwarte i jakoś tak chłodem zawiało.
Mimo wszystko pogodnego dnia wszystkim życzę
I dziewczyny już na chodzie
Witajcie...
Kawka z rana jak śmietana.
U mnie i nocą padało...Teraz również. Wczoraj na wieczornym spacerze w lesie woda chlupała pod stopami .Po rozkopaniu butem 2-3 cm piach był nadal przesuszony.Ziemia jest tak sucha.że nie chłonie wody.
Miłego dnia.
Witam z Wybrzeża 15 stopni i jakoś ciemno zaraz będzie padać deszcz
Dużo turystów snują się na szczęście mają w Trójmieście inne atrakcje,ale szkoda że tak zimno w końcu to lipiec
Ja do pracy... wam życzę dobrego dnia