Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Wczesny poranek ,pogaduchy jeszcze nie zagościły
Chłodno pochmurno ,deszcz nie pada
Włączam laptopa i witam się z Wami
Poranna kawusię , pozostawiam na dzień dobry
Zmykam do pracy ,miło gadusiajcie ,pogodnego dnia ,pozdrawiam
Dzień dobry wszystkim
Grażynko dzięki za kawę, łyczek chętnie wypiję. U mnie też szaro i ponuro za oknem a deszczu nie widać, choć bardzo potrzebny.
Miłego dnia
Dzień Dobry, witam wszystkich, Którzy w pracy, idą do pracy lub mają wolne. Grażynko, kawa pięknie podana, dziękuję
Alutko, wody mam beczkę, dam Ci troszeczkę, może być?
Pozdrawiam, i Miłego dnia życzę
Witam wszystkich a wiecie co się stało wczoraj wieczorem u mnie PADAŁ DESZCZ przez chwile ale zawsze coś za kawke dziękuje po sniadanku wypije łyczek i będę leciała do pracy
Dzień dobry kochani ❤
Grażynko dzięki za kawusię chętnie wypiję w miłym towarzystwie
U mnie 15°C i pogoda w kratkę. Wczoraj cały dzień lało i było zimno.
Miłego i słonecznego dnia życzę Wam kochani ❤
U mnie słoneczna pogoda , waliza na balkonie się wietrzy ( tak na wszelki wypadek ), ... wskazany też przegląd garderoby , chociaż mąż mówi , że po co się trudzić , skoro można szafę na balkon wystawić