Z niespodzianką też???
Wiersz dla ukochanej
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
-
forumowicz
Re: Wiersz dla ukochanej
Pozdrawiam ciepłutko i do usłyszenia po powrocie
-
forumowicz
Zupełnie nieświadomy tego co będzie potem...spoglądam na Ciebie.Siedzę przy stoliku i piję mineralną.
W sali panuje półmrok...tańczysz w kółeczku z innymi.Muzyka za szybka żeby poprosić Cię do "przytulanki".Widzę jak niby od niechcenia spoglądasz na mnie.
Taaakkk....Jesteś zainteresowana..!!! Wiem to i czuję. Jeszcze raz spogladasz w moją stronę...chcesz się upewnić czy....
Przestali grać i chwila przerwy...
Nie Jesteś sama...wracasz do stolika z koleżankami z pokoju...przerwa.
Zaczynają grać..no to teraz już poczuję Cię blisko....nie wymkniesz mi sie..!!! Ale mam pecha...wiem,nie mogłaś odmówić.Ten facet jest z Twojej kompanii i nie wypadało...
tak mi się kiedyś przyśniło
-
forumowicz
..Pozostałe dziewczyny patrzą na mnie zachęcająco. -no po co tu jesteś chłopie? poproś może mnie..!!!
Ale Ona jest taka interesująca...zwyczajna dziewczyna,taka jakich wiele...ale,te oczy i ....
-
forumowicz
Wiedziałem że tak zrobisz...!!! Wychodzisz tak prędko jak tylko możesz i...uspokoiłaś sie. Ale ten Twój wyraz twarzy..!!! I ukojenie że jestem i zawstydzenie że ....Nie,to nie tak. To mnie jest głupio.Co mi szczeliło do głowy zeby wystawiać Cię na taką próbę ???
Przedstawiam się i już wszystko jasne...
Tak jak byśmy sie znali od dawna...tak jakbym dla Ciebie tu przyjechał.
I teraz to zrozumiałem ,że potrzebna była ta kontuzja żebyśmy mogli się spotkać..
-
forumowicz
-
forumowicz
A teraz zamknij oczka i wyobraż sobie...ach...!!!
-
forumowicz
-Choć papierków po cukierkach tu i ówdzie ślad, marzy Ci się bombonierka taka jak ta..!!!
Niby nic , a jednak zerkasz.....
Jak się dostać do pudełka? Odkryć tajemnicę słodką, delikatnie zdjąć złotko.....!!!
-
forumowicz
Myślę że spotkamy się w Krynicy.Pozdrowionka