Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atinko...ja również poproszę o dużą beczkę deszczu.Niby trochę pada a nadal jest sucho... hmmm..Suchy deszcz...
Gieniu..wczoraj bardziej ja swiętowałam.Mąż miał nockę w pracy ( chyba ) To po tym świętowaniu taki sen.był .Musiałam świętować za nas obojga.
Dziewczyny u nas od rana słonce i chmurki ale temperatura w końcu 19 stopni ....deszcz wysłałam do Was ….dotarł już ?
Geniu dobry kawał....bo Ciebie wtedy nigdy nie ma w domu
Ostatnio zmieniony 10 lip 2019 12:07 przez Atina, łącznie zmieniany 1 raz.
Facet zmarł i poszedł do nieba. W niebie jakoś tak nudno więc poprosił św. Piotra aby pozwolił mu zwiedzić piekło bo był ciekaw jak tam jest. Po chwili zastanowienia Piotr zgodził się ale tylko na jeden dzień. Gość zszedł do tego piekła i od razu przykleiły się do niego dwie przepiękne, prawie nagie kobiety i zaczęły się do niego migdalić. Już chwilę się pieścili i położył obu kobietom ręce na udach i powoli posówa dłonie do krocza. Chwycił obie za krocza i że ździwieniem mówi do diabła:
- Ale one nie mają dziurek!?
- I to jest właśnie piekło - powiedział diabeł.