Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
To już chyba czas,żebyś coś jeszcze dodała Smuga,oczywiście jak chcesz,żeby Ci pamięć wróciła
Przeleciałam górskie karczmy,ale na taki kominek nie natknęłam się
Kapelusz w prawym górnym rogu przemawia za Szczawnicą. Zajazd "Czarda" jest niedaleko wodospadu, ale Nutka - znawczyni Szczawnicy nie zgadła więc pewno to nie to No i klops..... nie wiem gdzie to jest
Napiszę tylko tyle ... jest mi niezmiernie wstyd . Wprowadziłam w błąd bo sobie błędnie podpisałam zdjęcia Nutko fakt w Czardzie inny kominek , stoi w rogu A wkleiłam kominek który jest troszkę dalej i troszkę wyżej ….sorry , sorry ...Dzień mam stresowy to poplątałam . Chyba odpuszczę sobie na jakiś czas zabawe Wybaczycie