Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam w ten chłodny poranek......
Coś dziś jestem jakaś "do tyłu" Nie mogę wpaść w rytm dnia. Głowa coś niby boli, niby nie.. taka tępa..... paczka w paczkomacie siedzi, pasuje jechać i odebrać, ale coś nie mogę się zebrać... To ja usiądę na chwilkę i skosztuję tej kawy Grażynki
W nosie mnie coś kręci..... czyżby Nutka podesłała mi katar?
Miłego dnia życzę.....
Dzień dobry
Bibi to co uprasowane już wczoraj w szafie było.
Dziś dzień pod znakiem gości. Przyjeżdża przyjaciółka z Lądeczka na koncert Bon Jovi. Miłych kilka dni przede mną,
Dzień doberek .. musi być dobry bo wycieczka może nie krajoznawcza a tylko po wyniki z badań jak zawsze mam w tych momentach jakąś dziwną gulę w gardle a jeść nie mogę od rana
bibi pisze: 10 lip 2019 12:59
za oknem raz ciepło, raz zimno, raz pada deszcz
Wypisz wymaluj jak u mnie.... ale bez tego ostatniego
Smugo... i pozytywne myślenie
Pojechałam sobie po tę paczkę, po drodze Biedronka Wielka wyprzedaż artykułów przemysłowych.... no to na małe co nieco się skusiłam Innym też trzeba dać zarobić
BozenaMat pisze: 10 lip 2019 10:21
W nosie mnie coś kręci..... czyżby Nutka podesłała mi katar?
Żeś se przypomniała o katarze jak ja już dawno tą dolegliwość przegoniłam
To przez te skarpety wszystko kto to widział w skarpetki w lipcu zakładać
i to jeszcze w domu....przegrzałaś się i teraz siorb
A tak poważnie,to nie dajcie się chorobom Dziewczyny
Po cichu,tak,żeby Bożenka nie słyszała,to też się przyznam,że założyłam dzisiaj
No chłodem powiało ...ale uśmiecham się pod nosem,bo drobnym kapuśniaczkiem zaczęło kropić