Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie
Założyłem nowy dział na temat Waszych wspólnych spotkań forumowych. Do działu tego przeniosę dotychczasowe wątki na ten temat. Nowe pomysły dotyczące Waszych spotkań w forumowym gronie proszę właśnie tam zamieszczać. Mam nadzieję, że będzie przejrzyściej.
Pozdrawiam
Moje działanie wynikło z dość dużej ilości wątków na temat Waszych wspólnych spotkań. Tak samo było wcześniej z forumowym poetami. Jeśli będziecie szczególnie chętnie pisać na jakieś pokrewne tematy, na pewno w przyszłości będę rozważał wyłączenie ich w osobny dział by ułatwić zainteresowanym przeglądanie forum. W tej chwili najbliższe takiemu rozważaniu są wątki turystyczne, które czasem się pojawiają no bo przecież wyjazd do sanatorium to też okazja zwiedzenia jego rejonów.
Pozdrawiam