Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie pogoda była w sam raz na imprezę urodzinową w plenerze
Właśnie wróciliśmy do domu i zaczął padać deszcz Dzieciaki mają niespożyte pokłady energii, kilka godzin cały czas w ruchu i nie chcieli do domu wracać
Ty Alu jak przeżyłaś eksplozję dziecięcej energii?
U mnie masakra....maskowałam odrosty siwulców na głowie farbą blond a wyszły szaro-zielone..... Ratuuunkuu...!!!
Dziewczyny...macie jakieś sposoby na zdjęcie koloru z farby??? Sodę z proszkiem do pieczenia już próbowałam. Nic nie pomogło...
Przeżyłam i mam się całkiem nieźle
Dusiu nie miałam takich przygód z farbowaniem i nie wiem co można zrobić Najlepiej aby fachowiec coś doradził a póki co noś kapelusz
No i dowiedziałam się. Moja fryzjerka teraz na urlopie.W kapeluszu wyglądam jak pół-dupek zza krzaka a w chustce.... Nie chcę być rasistką..
Jestem jak kosmitka z "Archiwum X".
Dobranoc...będę śnić o swoich blondach...