Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry kochani.
Grażynko dziękuję za kawkę pięknie podaną z rana
W tak miłym towarzystwie zaraz inaczej smakuje.
No cóż widzę że nikt za mną nie przepada, nie lubicie łysych
U mnie deszczowo i chłodno 14 st.🌧
Miłego i słonecznego dnia ❤
Ysy........ mąż po części łysy, to jak takich nie lubić? Trza
A co do tego łysego na niebie, to czasem siadam na balkonie i podziwiam. Niekiedy pełnia jest cudowna, ten blask, różowa otoczka wokół... .. no nic tylko się rozmarzyć
Jak tak o tym łysym.... to przypomniała mi się piosenka Adamiak... "tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej, jesiennej strony"
Tak Bożenko to jest piękna, sentymentalna piosenka.
A co do księżyca to również lubię na niego patrzeć a wczoraj było częściowe zaćmienie a u mnie chmury i tyle widziałem