Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W tym miesiącu przesiadłam się do wagonika z początkowym numerem 5tys z hakiem.
Okres oczekiwania ok.20 m-cy na dzień dzisiejszy.
Ale wg nowych przepisów - na następny wyjazd - raczej poczekam dłużej.
O ile dłużej - czas pokaże.
Dzięki Woytek. Termin świetny ,nastawienie też myślę,że będzie dobrze. Nie ma świeżych informacji na temat Stoczniowca w Cieplicach ale to nieistotne najważniejsze że zostało już 3 tygodnie do wyjazdu.Już się cieszę.Pozdrawiam ciepło mimo nieprzyjemnej pogody
Duszyczko, planuje dzwonić po zwroty, ale mogę dopiero pod koniec sierpnia /wtedy mija 18 m-cy od ostatniego wyjazdu/.
Wg kolejki wyjazd ''normalnie'' wypada listopad/grudzień 2019, ale to na dzień dzisiejszy, w praktyce może i styczeń 2020.
Pozdrawiam.