Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie do tej pory było zachmurzenie.Teraz słońce próbuje przebić się. Większość chmur jest już nad granicą wschodnią jak na razie.Rozdmuchuj Ysy je u siebie bo dzisiaj moja pociecha zaczyna u Was buszować.Zastanawiała się jakie ciuchy zabrać. Bikini w razie czego spakowała...
Dusia pisze:
"Bikini w razie czego spakowała"
Cały atol
Dusiu od jutra ma być coraz ładniej i cieplej więc myślę że Twoja córuś będzie miała ładną pogodę
Dzień dobry
Czasu brak jak wolny dzień
Czuję się w obowiązku Was poinformować ponieważ trzymaliście kciuki za moją córkę...dostała ten AWANS
Genia nawet obiadu przez moją córkę gotować nie mogła
Miły dobry tydzień