Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,Pozdrawiam,Serdeczności i Buziole Przesyłam Grażynka Ranny Ptaszek Princi co po.....południu rozmówców szukała,Ewunia co burze przetrwała,Martinka dawno po remontach,Ada dawno tu nie widziana Miłego popołudnia bez żadnych anomalii pogodowych,manifestacji,procesji i z Pełną Tolerancją nie zależnie od Regionu Polski
Ja również witam w ten pochmurny niedzielny dzień.Spodobał mi się pomysł spotkania na Piotrkowskiej tylko termin mi nie pasuje a może by tak przyśpieszyć
Witajcie Nocne Marki
Dzień dobry
W Gdyni tylko z samego rana trochę popadało A tak cało dzień 24°C i słonecznie za to przez Gdańsk za chwilę przejdzie burza.