Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Patrząc na inny post MAXA i jego sondowanie myślę,że mnie to Kreciku nie dotyczy . W moim wieku (może troszkę przesadzam ) To raczej już się abdykuje . Pozdrawiam
W moich myślach królową forum będę tylko ja .....
A tak na poważnie czy ktoś odbierze koronę Kruszynce ? Z pewnością była królową bez konkurencji. Dlaczego opuściła forum? Przecież obserwując jej wpisy NS było jej pasją. Dlaczego poczuła się tak zraniona ? Pewnie tylko ona zna odpowiedź.....
Będzie mi bardzo brakowało twoich pięknych wierszy i twojego uśmiechu. Dlaczego to zrobiłaś Kruszynko ?? Przecież mogłaś coś szepnąć tu na forum , a może zapobiegłabym temu co sie stało ???? Tylko tak naprawdę to co sie stało ??
Bardzo rzadko bywam na forum, ale poruszyła mnie wiadomość, o wycofaniu się z niego Kruszynki. Wszyscy jesteśmy dorosłymi ludźmi i nasze decyzje są na pewno przemyślane. Jednak dziwię się, jak na brak tak zaangażowanej tutaj osoby zareagowali niektórzy. Na pewno mi osobiście będzie brak jej opinii - przemyśleń i rozsądku. Na pewno, była jedną z tych osób, której posty najchętniej czytałem. Szkoda że tak się stało ...... .
Kruszynko brakuje mi twoich wierszy z tej twojej szufladki i tego gadusiania z toba na forum , Wracaj .....nie wygłupiaj sie bo jak wsiądę w pociąg .....to nie ręczę za siebie