Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bożenka poczekaj jak wrócę z pracy ,też ogród będę zaliczać
Sezon ogórkowy wre
Nie ma lekko , luziki wieczorem
Dzwoniłam o zwrot do sanatorium sąsiadce ,nic nie było
Jeszcze w pracy ,hello pogaduchy
Hej, cóż tu tak cichutko? Jedni w pracy, Inni odpoczywają intensywnie w ogródkach
Co ten deszczyk narobił Kto żyw, na działkę, chwasty lżej usunąć
Udanego wieczoru życzę
No właśnie , nie rozumiem co tak cicho ,
ja to mam usprawiedliwienie ,koleżanki mnie odwiedziły i tak sobie pogadusiałyśmy i proszę 20 już dawno po dobranocce
Ufffff....... jestem, jestem. Czy aby ktoś jeszcze jest?
Praca wykonana, nawet więcej niż zamierzałam. Jutro robię relaks...... chyba polatam po sklepach.... szukam wygodnych butów sportowych na kijki. Te moje już z wolna się rozklapały Chyba za dużo chodzę