NOCNE GADANIE
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: NOCNE GADANIE
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
a można oczywiście
Jest chyba z 5 połączeń Fixbusem -ale On też Stoi w korku
Jest między śląskiem a łodzią też kolej żelazna ale ilości połączęń nie podam bo wg informacji jest chyba 5 połączeń
oczywiście można przez Warszawe ale.....
nie wspominam o Tych ,którzy aby dotrzeć do Przystanku kolejowego nie dotrą do niego bo brak autobusów i kółko się zamyka
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Staż sanatoryjny: 2
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
- darek
- Przyjaciel forum

Fionka pisze: 22 lip 2019 22:45 Czyli co , jak się nie obrócić d..a z tyłu?Nie do końca . Dla chcącego nie ma nic trudnego . Ja przemieszczam się od kilku lat jedynie komunikacją zbiorową i jakoś daję radę . Ponoć zapitalanie do busa , czy kolejki to samo zdrowie , a kawałek mam bo ok 2 km
. Komunikacja zbiorowa wcale nie jest taka zła . Np. z Częstochowy do Łodzi w ciągu dnia jest ok 12 połączeń kolejowych , polowa z nich , to czas przejazdu ok. półtorej godziny , pozostałe max 2 godziny . Do tego jest chyba tyle samo połączeń autobusowych . Podaje tak dla przykładu . Jest tylko małe ale .....większość już nie potrafi żyć bez swoich czterech kółek
![]()
![]()
Ja Zgadzam się z Tobą nie w 100 ale nawet w 1000 %
Niestety jak Maryanna wspomniała Ona do Dworca ma ileś km aby sie tam dostać musi i tak liczyć na kogoś .
Nawet sprawdziłem sobie połączenia kolejowe trasa Katowice ..Łodź i troszkę się zdziwiłem że jest tak mało połączeń mimo takiego OGROMU inwestycji..
a tak na marginesie w Miejscowości gdzie mam tzw Rancho jest 1 PKS do Radomska na dobę a to tylko 25 km do Dworca kolejowego
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- darek
- Przyjaciel forum

...narazie jak to Pan z TV powiedział "sonduję " kto byłby chętny na "małą czarna "gdzieś w okolicach olic Ci znanaych .Skonczyło się jak zawsze na podwózce i przejściu do innego tematu
Ale myślę a to ma przyszłość ,że jak TY podchwycisz temat to miast mojego malutkiego czarnego autka trza będzie wynajac jakiś autobus