ROMANS
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: ROMANS
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
a ta miętę to Kto ma czuć ?Pablo75 pisze: 23 lip 2019 13:23 Tak więc tak trzeba koleżankę oswajać by się nie zorientowała kiedy czuje miętę.![]()
Ona czy Ja ?
Bo odkryłem na racho kilka krzaków mięty i teraz nie wiem czy to nie przesiąkło Wszak My od Jednego Proboszcza jesteśmy.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
OFICJALNIEMaryann pisze: 23 lip 2019 13:25 Ja nie zagladalam w papiery...na oko nie stwierdzilam inwalidztwa..No a do tego baru to rzeczywiscie trzeba Cie bylo wlec na sile...
zapierales sie rekami i nogami
![]()
Ogłaszam zostałem Prawie wzięty w Jazyr przez Dwie Panie .
Fakt One spożywały Ja obserwowałem .
Ale najpierw to Ja spożywałem a One sączyły inny bez % napój .
Co do zapierania jest to POMÓWIENIE 130 kg nie zapiera się może się TYLKO toczyć
Ja tam do romansów ani Jednego Proboszcza bym nie mieszał. Raczej pomalutku, po cichutku ... Z Proboszczami to już grubsza afera może się zrodzić i bohaterem kolejnego filmu Sekielskich można się stać.darek pisze: 23 lip 2019 14:03
a ta miętę to Kto ma czuć ?
Ona czy Ja ?
Bo odkryłem na racho kilka krzaków mięty i teraz nie wiem czy to nie przesiąkło Wszak My od Jednego Proboszcza jesteśmy.
-
forumowicz
a proboszcza faktycznie w to nie mieszajcie
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Ło matko.. to ja tego nie wiedziałam.. Ale w przypadku Darka nie ma obaw...Pablo75 pisze: 23 lip 2019 13:31 Zapierał się rękami i nogami? A w barze się chociaż napił? Trzeba uważać na takie szczegóły. Bo ponoć "kto nie pije ten donosi"![]()
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Wielki Szacun i uznanie z wyniku i statystyk:D Skuteczność romansów na poziomie 80% to doskonały wynikPablo75 pisze: 22 lip 2019 16:19 Romans... fajny temat, czasem miły czasem niebezpieczny. Na 5 moich pobytów zdarzyły mi się 4 romanse. (...)
Powodzenia życzę
Dodam, że.... u mnie niestety cieniutko bo 19:2, to tylko 10%