Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przecież każdy ma prawo do równego traktowania również w pokoju w sanatorium
Ograniczanie praw mniejszości byłoby ich dyskryminacją a nawet naruszaniem praw człowieka
I jak tu żyć
Hipokryt - Jak tylko nienaruszy moich tylow to i ja go ruszac nie bede
Poza tym po ostatnich manifestacjach to juz odezwac sie nie mozna bo odrazu ze sie "ich" atakuje itd a gonic to w pierony do Holandii czy innych pokreconych krajow
I to nie
Po prostu żyję swoim życiem , a minimum jakie spędzam w pokoju staram się uzgodnić ze współspaczkami , ku zadowoleniu nas wszystkich
Nigdy się nie zawiodłam i nie narzekałam
Miła Gieniu - moja metoda na "upierdliwego" prawie taka sama
Wychodzę rano przed śniadaniem a wracam przed ciszą nocną gdyż cały dzień zwykle spędzam w milszym towarzystwie
Czasem zdarza mi się zabrać i mieć przy sobie klucz a wtedy... w sumie fajnie jest wtedy