Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witajcie kuracjusze:) mam zaordynowana kuracje w Nałeczowie w dniach 23.10-13.11.13r. jesli ktos jedzie z trojmiasta to chetnie bym sie zabrał. pozdrawiam Andrzej
GG3214229
Witam...W Nałęczowie byłam w marcu.W hotelu Fortunat są pokoje jednoosobowe i dwuosobowe tylko dla małżeństw...Natomiast drugi znajduje się po drugiej stronie ulicy i są w nim zlokalizowane pokoje wielosobowe oczywiście tańsze...Polecam Fortunat.Mimo sporej dopłaty do pokoju warunki jak na sanatorium przyzwoite(oczywiście nie każdemu dogodzi;)Pokoik czysty z własną łazienką i stołówka w tym samym budynku (z Poniatowskiego trzeba na posiłki przychodzić do Fortunata)Z bazą zabiegową bywa różnie...część zabiegów na miejscu a część oddalona o ok 500 m w Parku Małachowskich Ale spacerek dla rekreacji się przyda... Personel całego hotelu sympatyczny i pozytywnie nastawiony do kuracjuszy.Swój turnus wspominam bardzo ciepło mimo,że przez 3 tygodnie było mroźno i padał śnieg
Ps I jeszcze jedno...Jeśli planuje pan podróż pociągiem to z dworca radzę dojechać taksówką(cena ok 20 zł)na piechotę ok 4 km:)
Pozdrawiam i życzę dobrego towarzystwa bo to ono sprawi,że pobyt będzie udany.Gdyby jeszcze miał pan jakieś pytania to postaram się udzielić odpowiedzi:)
Witaj.Zależało mi na jedynce więc pojechałam dzień wcześniej(nie było problemu z noclegiem oczywiście za dodatkową opłatą-80 zł)ale większość osób,która przyjechała w wyznaczonym terminie też załapała się bez problemu.Oczywiście im bliżej południa było coraz trudniej.Hotel Fortunat ma 4 poziomy(i windę) i o ile dobrze pamiętam to chyba na każdym jest z 20 pokoi jednoosobowych tak,że sporo tych jedynek ale wszystko zależy od liczby chętnych na taki luksus;)