Paczka z Olecka
-
forumowicz
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Paczka z Olecka
Byłem na komisji, prewencja. miłe zaskoczenie lekarka uprzejma, niestety zus nie spodziewał się chyba, że jak odwołam się do sądu w innej sprawie to na prewencję nie będę składał. No i psikus, bo większość dokumentacji czyli ok. 70-80% poszło do sądu i za bardzo nie ma na czym się oprzeć. Po delikatnym badaniu i miłym wywiadzie pani doktor stwierdziła że jeszcze główny prewencjusz musi się zapoznać i decyzję dostanę listownie z tym żebym za bardzo nie liczył, bo przed operacją nie chcą rozpatrywać spraw..... dla mnie wyjazd w zimie niestety nie kwalifikuje się, tak więc w przyszłym roku może uda mi się dopiero wyjechać. I czasami można trafić na sympatyczną czy sympatycznego lekarza orzecznika bo takich dwoje ludzi spotkałem
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
-
forumowicz
a gdzie jest GIENIA
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 161 razy
- Podziękowano: 76 razy
Może na strychu szuka walizki...
Andy po takim spotkaniu człowiek dostaje pozytywnego kopa ,że ludzie jednak są ludźmi
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Staż sanatoryjny: 4
Ja w swoim życiu cztery razy stawałam na komisję i dwoje orzeczników było bardzo miłych, jedna pani doktor służbistka, a jedna poza pytaniami, które musiała zadać nie odezwała się ani słowem