Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
lubelanka64 pisze: 29 lip 2019 16:37
Hipokryt....to mógł być romans lub flirt, chociaż ja bym obstawiała że to było zwykłe babskie spotkanie na pogaduszki
Jeżeli to nie "Pani siądzie z Panem" to również odpowiem cytatem ze starej piosenki:
Każdemu wolno kochać...
to miłości słodkie prawo
bo kocha się sercem a każdy je ma
Autor tekstu: Emanuel Schlechter, wykonanie oryginalne: Adam Aston (1933)
Lubelanko - lepiej się zastanów z kim się zgadzasz bo tu mało kto podziela moje opinie
Jeśli się zgadzasz to uważaj - bo to może być pierwszy krok do romansu z Hipokrytem
Darek, jeśli już wspomniałeś o osobach zakonnych to piwiem, że w Reptach byłam w pokiju z zakonnicą Szarytanką. Swój habit wkładała li tylki jak szła na mszę lub wychodziła z wizytą poza obiekt rehabilitacyjny. Nie obnosiła się ze swoin stanem duchownym, nie było tematów wiary za to kawały, śmiechy, wygłupy itp.
BozenaMat pisze: 29 lip 2019 13:16
Krzak jaśminu gdzieś w pobliżu... zapach, co nęci zmysły.... szepty i spojrzenia.... i głosy innych gdzieś niedaleko, ale nie widać ludzi O to chodzi z krzakami
No dobra niech będzie zapach jaśminu , bez też dodałabym - bez zwany lilakiem oczywiście
krzaki to tylko powodują niepotrzebne skojarzenia