Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Może jakoś to przeżyję. Byłem w Solcu turystycznie i niezbyt długo (na szczęście);
przyznaję, że wtedy nie pomyślałem aby zajrzeć do "Łazienek", a jak widać szkoda.
No i dziś w necie szukałem w zupełnie innych rejonach naszego kraju.
Też tylko przelotem z ciekawości zajrzałam do Solca ...odwiedziłam to hm ..uzdrowisko będąc w Busku lata temu. Na zesłanie z NFZ się nie piszę Jedynie ponownie wypluskać się w basenach mineralnych to tak polecam
Musiałem bardzo utrudnić bo tacy fachowcy jak Forumowicze NS nie mieliby kłopotów z odgadnięciem gdyby było widoczne tło Kolumna stoi przed wejściem na molo. Tak Nutko, to Międzyzdroje. Brawo
Dziękuję Utrudnić to mało,trochę sobie poleciałeś w kulki z nami,Kolego Moderatorze
Międzyzdroje już przeszło 30 lat uzdrowiskiem nie są ....to był fuks,bo mogłabym sobie latać po tych
uzdrowiskach w nieskończoność
To ja zapytam.....gdzie ja tu jestem i co to za budynek
Nutka pisze: 31 lip 2019 07:56
gdzie ja tu jestem i co to za budynek
Szukałam Cię z lupą, ale ni hu hu........ nijak Cię tu znaleźć Chyba, że się schowałaś za to drzewko
Budynek pewnikiem w Busku ale co w nim się znajduje, to <rozkładam ręce>
Okulary se zmień,bo te trzy pary,które masz,to stanowczo za mało
No stoję jak ta lala przed wejściem głównym .....ślepy by zauważył
Nie wiem dlaczego to taki pewnik,to Busko a nie Szczawnica np
Niech Ci będzie,że chodzi tu o ten pewnik