kto jest królową forum??

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: kto jest królową forum??

Post autor: forumowicz »

jeszcze jedno,jeżeli faktycznie jest tutaj ktoś bardzo ubogi,a kocha forum,to jestem przekonany,że są tutaj osoby,które nie przechodzą i nie przejdą obok takiego tematu bokiem, wystarczy po prostu,po ludzku o tym pisać!
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Alku :kwiat: witaj, to nie jest forum dla bogaczy tylko dla normalnych ludzi, z których większość boryka sie z problemami zdrowotnymi. I nie prawda jest po pierwsze, ze ludzie ciebie olewają jak mówisz. Wyglada na to to ty mało interesujesz sie naszymi rozmowami i mało ciebie jest na forum. Wiem, ze tez masz problem zdrowotny ale bądź z nami tutaj częściej. Tu na pewno nikt ciebie nie oleje. Po drugie z tego co wiem, niektórzy aby gdzieś wyjechać i spotkac sie w szerszym gronie zbieraja pieniadze z przeznaczeniem na takie spotkanie i poznanie większej liczy osób. Ja teraz pojechałam na spotkanie i jestem zadowolona i jakos nie zbiedniałam. Kosztuje tylko przejazd w jedna i druga strone a reszta???? a reszta to wspólnie przy dobrej organizacji. Pozdrawiam cie serdecznie Alku :kwiat:
forumowicz

Max nie zawsze jest tak jak się łatwo wydaje i można o wszystkim pisać,tak samo jeżeli ktoś jest ubogi a inny syty w końcu wszyscy jesteśmy ludźmi,a nie wilkami dla siebie. Jeden czy kilka osób zrozumie,a drugi nie. Zawsze trzeba spojrzeć się za siebie czy ktoś za nami nie potrzebuje pomocy i wątpie w to,żeby ktoś się odważnie napisał co go nurtuje,jakie ma problemy natury dnia codziennego. Nie wszystko można mieć,zwłaszcza to o czym się pragnie i marzy,choć za marzenia nie karają.
forumowicz

Witaj Słoneczko :kwiat: Nie wątpie w to co piszesz i wiem jak jest tyle,że nie zawsze się ma z górki tylko pod góre nikt nie powiedział,że będzie łatwo. Jeżeli chodzi o rozmowy na forum jestem w miare możliwości czasowych i obowiązków jakie mam,nie raz nie mogę być codziennie od rana do nocy,też mam swoje życie i coś muszę robić,aby żyć normalnie,a nie wegetować i zastanawiać się nad sensem życia,które i tak nie jest takie łatwe na tym ziemskim padole,a nikt nie powiedział że będzie dobrze.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Odbiegacie od tytułu tego wątku.

Alku, niewiele osób z forum zna się osobiście. Z tego powodu nikt nikogo nie olewa, rozmowy trwają na tematy, które dla forumowiczów są atrakcyjne i tyle. Forum to jakieś tam oderwanie od rzeczywistości, można chwilę się rozerwać, trochę pośmiać, czegoś się dowiedzieć, czasem i pocieszyć w smutku ale moi drodzy, to tylko internet. Żyć trzeba na jawie i jak sam Alku piszesz, nie zawsze jest czas by tu być. Nie oczekuj więc od innych, że będą bardziej lub mniej zainteresowani Twoją osobą. Takie zainteresowanie mogą przejawiać raczej osoby znane osobiście, a forumowicze z reguły interesują się danym postem czy tematem, tak jak wcześniej wspomniałem bardziej lub mniej atrakcyjnym dla nich.

A poza tym... chłopaki nie płaczą! Więc uśmiechnij się :)
forumowicz

Witam Adminie :)
Wiem jak jest i nie wątpie w Twoje słowa,które napisałeś mianowicie,że niewiele osób się zna osobiście. Forum podoba mi się i podobało wcześniej można się oderwać od chwil zwątpienia rozmawiając-udzielając się,ale nie prawie non stop zwłaszcza każdy z nas ma swoje życie oraz problemy. Nie oczekuje zainteresowania moją osobą ponieważ nie jestem taki,aby nalegać a tym bardziej naprzykrzać się,zwłaszcza nie pytany nie odpowiadam. Zgadzam się,że chłopaki nie płaczą a w życiu płakałem trzy razy i przyznaje się do tego,nie wstydząc się łez ani tego,że jestem mężczyzną który ma tak jak każdy swoje problemy i tylko nie liczni potrafią się do tego przyznać jakim są twardzielami,a w głębi duszy normalnymi chłopakami-mężczyznami którzy nie umią zapomnieć jacy byli kiedyś,a kim są teraz. Miłej i pięknej niedzieli życze Wszystkim. Pozdrawiam Serdecznie. Aleksander Z.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Alku :)
Głowa do góry :!: Bądź królem w swoich myslach, czuj się dobrze we własnej skórze i staraj się mieć zawsze swoje zdanie.
Ja jestem "królową" dla samej siebie. Nie potrzebuję by mnie tytułowano tym mianem.
Wiem kim jestem i to mi wystarczy :)
A świat wokół nas...ludzie.... no cóż ...Po prostu ŻYCIE :) Pozdrawiam ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Jak się bawić to się bawić :D Skopiowałam kryteria wyborów, które przesłał Norb :kwiat: na "Wybory na królestwo". Moim zdaniem są fajne. Może i tutaj sie pobawimy??? A może coś w nich zmienimy? I nie złośćmy się na siebie nawzajem, takie ciężkie jest życie, dni tak szybko uciekają :( ....ech a co tam.... :D

1)Najsympatyczniejsza dziewczyna forum
2) Najsympatyczniejszy facet forum
3) Najlepszy mod:
4) Krol off topow
5) Osoba pisząca najmądrzejsze posty
6) Najbardziej konfliktowa osoba
7) Posiadacz najlepszego avataru
8 ) Najbardziej pomysłowy użytkownik
9) Osoba z najwiekszym poczuciem humoru
10) Osoba z najmniejszym poczuciem humoru
11) Najgłośniejszy debiut na forum
12) Osoba najbardziej zasłużona dla forum
13) Bratnia dusza forum.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

A ja myślę byśmy ten wątek zamknęli i nie rozdwajali się w dwóch na ten sam temat bo okaże się, że będą równoległe wybory :D
Także zapraszam do "wybory na królestwo" a tu zamykamy już.
Pozdrawiam :)
Zablokowany