Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć Darku , z przyjemnością
Gorącą kawkę poproszę, przyznam się , że napoje :kawa, herbata i zupę tylko gorące , nie lubię letniości
U mnie dzisiaj tylko 18 stopni, wczoraj mówiłam swoim chmurkom , lećcie tam na północny zachód ale jak widzę nie posłuchały
Dzień dobry........ dopiero posadziłam swe 4 literki i na spokojnie podelektuję się kawą
Z rana było trochę załatwień, ale już spokój. Tylko straszna duchota... chyba coś lunie I dobrze... niech podlewa
Od 1 września zamawiam pogodę bez deszczu
Miłego dnia życzę
Dobry dzień
W zasadzie to dobre popołudnie.
Atinko kobieto Ty kawę pijesz w czasie w którym ja w zasadzie dopiero dobrze śpię.
Dziś po smutnej uroczystości jestem🥺
Bożenko piękna pogoda to na 100% będzie od 1 października,bo wtedy ja wyjeżdżam.
Ale ja raczej maxymalistka jestem
W lutym z Krynicy też mnie chcieli wyganiać bo jak sypnęło śniegiem to prawie nas zasypało,mrozik też niezły był no i oczywiście słońce w pełnej krasie.