Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sierpniowe mają grubą skórę jak dla mnie.Obieranie jest trochę pracochłonne i męczące.Lipcowe są delikatne i przeważnie malutkie.Tylko takie kiszę.Na konserwowe i sałatki również bez obierania są spoko.
Dusiu w occie nie robię więc takich malutkich nie potrzebuję. Tylko kiszę, potrzebuję takich średniej wielkości i jeszcze mi się nie zdarzyło by była twarda skórka. Widocznie to zależy od gatunku.
Ja już miałam nie robić bo słoików mi brakło, ale rosną jak grzyby po deszczu i szkoda wyrzucić, cała rodzina obdarowana a one dalej rosną, chyba będą mi się po nocach ogórki śniły
Może i tak.Zawsze kupujemy na giełdzie rolnej.W sierpniu miałam pecha do takich ze skórą jak podeszwa buta .Teraz tylko te z końca lipca.Chociaż w tym roku wszystko jest wcześniej.