Sanatorium Gracja - Ciechocinek

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Anaja
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 sie 2013 16:05
Staż sanatoryjny: 0

Re: Sanatorium Gracja - Ciechocinek

Post autor: Anaja »

Ewusiu, nie ma sprawy jak wrócę to napiszę albo może nawet jeszcze w trakcie pobytu się odezwę, zależy właśnie jak tam z czasem będzie ;)

A teraz sama też wyczekuję opinii jak tam w tej Gracji, napisałam w wątku na forum z opiniami o Gracji:
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... &start=170
Odezwijcie się kuracjusze :)
BasiaB
Na forum od: 31 sie 2013 14:12
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: BasiaB »

Anaja to super w 3 zawsze raźniej... ;) dowiedziałam się, że cały turnus z ZUSu jest na 1 piętrze, pokoje są głównie 3 osobowe, jak ktoś przyjedzie wcześniej (w sensie raniej) to ma możliwość wyboru 2. Najlepiej wybrać sobie podobno dietę niskokaloryczną bo jest smaczniejsza (mniej tłusta) ale to kwestia gustu... Znajoma, która w ubiegłym roku tam była powiedziała, że to miejsce dla mało wymagających, chcących odpocząć. Ogólnie była bardzo zadowolona odradzała zabiegi w basenie, lepiej korzystać z masaży... Za 3 tyg sami się przekonamy :) do zobaczenia
HaniaH
Na forum od: 28 wrz 2013 14:15
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: HaniaH »

Witam wszystkich, czy może ktoś wybiera się do Gracji w ostatnim turnusie od 10.11.2013? Chętnie z kimś z okolic Warszawy się umówię aby wspólnie jechać...
Anaja
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 sie 2013 16:05

Post autor: Anaja »

Basiu, pewnie, że raźniej :)

No i widzę, że jesteś dobrze zorientowana w temacie, ja nawet nie wpadłabym na to, że tam można pokoje wybierać czy diety, że o zabiegach nie wspomnę ;) wszystko mi opowiesz w czasie podróży :) Tylko w takim razie chyba dobrze byłoby się tam wybrać wcześniejszą porą, ustalcie dobrą godzinę z Kaziemierzem bo ja powiedziałam Kazimierzowi, że się dostosuję do godziny, o której będziecie jechać :)
kazimierz1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2013 20:31
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kazimierz1 »

Witam,myślę że,wyjazd od Basi ok.7.00, Anaja uciebie ok.8.00 na miejscu ok.11.00/11.30 przed obiadem ? To jest moja propozycja,czekam na waszą, oczywiście ja mogę wyjechać nawet o 5.00. ustalcie Same pozdrawiam.
andrzej 39
Na forum od: 29 wrz 2013 20:10

Post autor: andrzej 39 »

witam, :)
ja tez bedę w sanatorium Gracja od 17 października , prosze o kontakt osób z Warszawy bo chętnie znajdę bratnie dusze i zabiorę je swoim samochodem. Będę pierwszy raz w sanatorium.
Pozdrawiam
A
acm1976
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2013 18:15

Post autor: acm1976 »

Jak mówiłem to mój pierwszy raz, więc podpowiedzcie, o której najlepiej przyjechać ? Zapewne im wcześniej tym lepiej, ale mając 300 km do przejechania nie chcę jechać przez noc by pojawiać się o 8 rano.
andrzej 39
Na forum od: 29 wrz 2013 20:10

Post autor: andrzej 39 »

Witaj acm1976
a Ty z jakiej miejscowości jedziesz bo widzę, że jesteś z mazowieckiego
Pozdrawiam
A
acm1976
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz