Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sylwia166 pisze: 03 sie 2019 22:11
Ja spakować muszę się w czwartek, bo walizka kurierem jedzie, a ja pociągiem w poniedziałek, mam nadzieję dotrzeć na jakąś 16. Co do pakowania to oczywiście jak zwykle nie wiem co zabrać .
Czarnulka1 pisze: 03 sie 2019 19:52
Ja pewnie w ostatniej chwili zacznę się pakować i też na samą myśl to mi słabo, jak ja tego nie lubię...
A jadę samochodem z Jolą, tzn z nelacom
Jest tak miła że zgodziła się mnie przygarnąć
Mariolu, bardzo sie cieszę że razem pojedziemy...zawsze to raźniej we dwoje
Ja tez przed wyjazdem biorę jeszcze urlop ...wyjezdzam na dlugi weekend ...a później widzimy się w Zachodniopomorskim
Tak sobie dzisiaj pomyślałam że skoro planowana jest wycieczka do Danii a Niemcy będą za miedzą to warto zabrac ze sobą Euro żeby nie przepłacać
Nelacom do Berlina też była wycieczka . Życzę Wam szerokiej drogi, widzimy się w Dziwnówku. Im bliżej do wyjazdu tym mam coraz większy stres. Dziś mi się śniło, że kurier zgubił moją walizkę
Sylwia. Ja bardziej myślę o wycieczce autem do Świnoujścia a stamtąd na rowerze wybrzeżem na niemiecką stronę i zwiedzanie okolicznych miejscowości....aczkolwiek w Berlinie bylam wieki temu wiec tez takiego zorganizowanego wyjazdu nie wykluczam
nelacom pisze: 04 sie 2019 17:07
Sylwia. Ja bardziej myślę o wycieczce autem do Świnoujścia a stamtąd na rowerze wybrzeżem na niemiecką stronę i zwiedzanie okolicznych miejscowości....aczkolwiek w Berlinie bylam wieki temu wiec tez takiego zorganizowanego wyjazdu nie wykluczam