Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Wszystkim
Mija mi właśnie 23 godzina w pracy. Jeszcze jedna i do domu.
Piękny poranek u mnie. Takiego i Wam życzę.
Udanego rozpoczęcia dnia i tygodnia.
Trzymam kciuki za Tych co muszą się do pracy zebrać. Będzie dobrze, to tylko poniedziałek
Miłego dnia
I ja witam życząc miłego i słonecznego dnia ze szczyptą deszczyku by w końcu trawka była zielona
No i oczywiście kawa na rozruch, bo bez kawy człek niemrawy i herbatkadla chętnych
Nadchodzi druga zmiana Witam serdecznie.... Darek pewno zmierza w stronę domku i fruuuuuuu do spania A ja odpalam czteroślad i fruuu..... do urzędu pozałatwiać parę spraw Ewo....... to ja poproszę łyczek kawy.... zda się, bo coś strasznie niemrawa jestem